Kutyaszállító

thule kutya szallito box banner4
thule kutya szallito banner3
thule kutya szallito box banner2

Kutyaszállító eszközök

A Thule kutyaszállító eszközei biztonságos és kényelmes utazást tesznek lehetővé mind a kutyának, mind a gazdájának akár kerékpárral, akár autóval szeretnéd magaddal vinni négylábú kedvencedet.

Az autós kutyaszállító box tíz különböző méretben kapható, mindegyik lekerekített élekkel, hogy tökéletesen illeszkedjen az autóhoz és a kutyához.
A Thule kutyaszállító boxait a tesztközpontban alapos törésteszteknek vetették alá. TÜV SÜD tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az innovatív gyűrődési zóna kiváló védelmet nyújt mind az utasoknak, mind a kutyának.
Az alumínium kutyabox ajtaja lágyan nyílik és záródik, beépített zárral rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében. Ráadásul a box mélységében állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a csomagtartóba. A Thule Allax fejlett védelmet és kényelmet kínál rövid és hosszú utakon egyaránt. Kiváló biztonsági funkcióinak, egyszerű használatának és kényelmének köszönhetően nincs is jobb módja annak, hogy kutyád biztonságban legyen utazás közben.

Kutyaszállító
kerékpár-utánfutók
Thule kutyaszállító kerékpárutánfutó
Kerékpár utánfutóként és gyalogosan is használható szállító. Szállíthatod vele gyermekeidet és csomagjaidat, sportfelszerelésedet, de ha kerékpárral vinnéd a kutyádat az sem jelent gondot.
Megnézem
Autós kutyaszállító
boxok
Thule kutyaszállító box
Autód és kutyád méretéhez megfelelő, biztonságos kutyaszállító boxok sok kényelmi és praktikus funkcióval. TÜV SÜD tanúsítvánnyal.
Megnézem
Kutyaszállító
kiegészítők
Thule kutyaszállító kiegészítő
Hasznos kiegészítők kerékpáros és autós kutyaszállítókhoz. Lökhárítóvédő, csúszásgátló szőnyeg, tárolótáska.
Megnézem


Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!