Üzletszabályzat


Üzletszabályzat és Általános Szerződési feltételek

Eladó:

 • Perfact-Pro Kft.
 • Székhely: 1139 Budapest, Röppenytű u. 53
 • Adószám: 12730924-2-41
 • Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
 • Cg. 01­-09­-299607
 • OTP Bank: 11710002-20188487
 • Tel: +36-1-260-0990, Szombaton: + 36-70-3383833
 • Nyilvántartási szám: C/002 898
 • Tárhely-szolgáltató: Kibernet Kft.,
 • 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., adószám: 12120181-2-41

Vevő

A kitöltött és elküldött megrendelőlapon szereplő személy, aki a megrendelés teljesítésével cégünket bízza meg.

Szerződés tárgya

Az online áruházban szereplő termékek. Az termékek tulajdonságait, jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, amelyről megrendelőt a teljesítés előtt értesítjük.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt Áfát, de nem tartalmazzák a szállítás költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Megrendelő és Eladó között a szerződés a megrendelés elküldésével, annak időpontjával azonos időpontban jön létre.

A megkötött szerződés egyedi azonosítóval a központi adminisztrációs felületen iktatásra kerül. Utólagos javítására ügyfélszolgálatunkkal együttműködve nyílik lehetőség akár írásban, akár telefonon keresztül. Az iktatószám alapján a megrendelés vevő írásbeli kérésére utólag is elérhetővé válik.

Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

A szerződés nyelve

magyar

Szerződés hatálya

A megrendelés visszaigazolásának időpontjától a megrendelés teljesítéséig.

Teljesítés módja

A megrendelő által választott formában, amelyek részletei a Szállítási feltételek és Fizetési feltételek menüpontban találhatóak.

Az áruk ellenértéke és a szállítási költség Forintban fizetendő.

Szállítási és fizetési módok:

Házhozszállítás futárszolgálattal:

 • Utánvétel készpénzben: Ez az opció kizárólag 300.000 Ft összeghatárig történő vásárlás esetén választható. Az áru ellenértéke a termék, vagy termékek Önök által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak készpénzben fizetendő. A szállítás díjáról a megrendelés során ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk. Utánvétes fizetési módnál 1000 Ft kezelési költség kerül felszámításra.
 • Előre utalás: A megrendelés során megadott bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Miután bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük, az Ön által megjelölt címre. (megjegyzés rovatba kérjük a megrendelésszámot feltűntetni)
 • Webáruházon keresztül bankkártyával: A megrendelés során a webáruház a SimplePay rendszerén keresztül tudja kifizetni a megrendelt termékeket.
  A vásárlás véglegesítésével tudomásul veszi, hogy a(z) Perfact-Pro Kft. (1139 Budapest, Röppentyű u. 53) adatkezelő által a(z) https://csomagtartoonline.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárló neve, email címe, a vásárlás összeget, a rendelés azonosítója Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Személyes: átvételi ponton Budakalászon egyeztetett időpontban (kérjük várja meg telefonos egyeztetésünket, vagy hívjon minket telefonon):

 • Készpénzben: Helyszínen az áru átvételekor.
 • Előre utalás: A megrendelés során megadott bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Miután bankszámlánkon az összeg megjelent, felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
 • Webáruházon keresztül bankkártyával: A megrendelés során a webáruház a SimplePay rendszerén keresztül tudja kifizetni a megrendelt termékeket.
  A vásárlás véglegesítésével tudomásul veszi, hogy a(z) Perfact-Pro Kft. (1139 Budapest, Röppentyű u. 53) adatkezelő által a(z) https://csomagtartoonline.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárló neve, email címe, a vásárlás összeget, a rendelés azonosítója Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Szállítási terület:

Az áruházban megrendelt termékeket jelenleg csak Magyarország területén belül kézbesítjük.

Adatvédelem

Az Interneten történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön adatainak megadása. A megrendelések teljesítését csak ebben az esetben tudjuk vállalni. Cégünk a megadott adatokat titkosan kezeli, harmadik fél részére semmi esetben sem szolgáltatja ki, kivéve abban az esetben amennyiben az cégünk alvállalkozója (futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). Az adatokhoz csak a cég vezetése, illetve a megrendelések teljesítésével foglalkozó munkatárs fér hozzá, minden esetben jelszóval ellátott rendszeren keresztül. A megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez (számla kiállításához, postázáshoz) használjuk fel. Ez alól kivétel, ha feliratkozik hírlevelünkre, amelyet rendszeresen az Ön által megadott e-mail címre küldünk mindaddig, amíg igényli.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az ugyfelszolgalat@csomagtartoonline.hu e-mail címen.

Adatbeviteli hibák lehetőségei

A megrendelő megrendelésének elküldése előtt az alábbi hibajavításokat eszközölheti:

 1. A kiválasztott termék módosítsa: kosár ikonra kattintva megtekinthető a kosár tartalma. Itt lehet a kosárból terméket törölni, példányszámot módosítani
 2. Rendelési adatok módosítása: személyes adatok, számlázási adatok, szállítási adatok esetében egyszerűen a Delete gombbal lehet törölni, és ezután írhatóak át az információk
 3. Fizetési és szállítási mód módosítsa: jelölő gomb átkattintásával lehetséges
 4. Rendelés áttekintésekor még mindig van lehetőség a módosításra, ha az oldal alján a Módosít gombra kattintunk
 5. Rendelés véglegesítése után az ugyfelszolgalat@csomagtartoonline.hu e-mail címre levelet küldve, vagy a 06 1 260 0990-es telefonszámot hívva van lehetőség módosításra.

Rendelés visszaigazolása

A rendelés visszaigazolása a rendelés elküldése után azonnal megtörténik. A rendszer a rendelésben megadott e-mail címre automatikusan elküldi a rendeléssel kapcsolatos összes információt (megrendelő adatai, megrendelt termékek, szállítási- számlázási adatok, szállítási- fizetési mód, megjegyzés, stb.)

Reklamáció és Garancia

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, fax, levél) fogad el. A reklamációt 3 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

A garanciális reklamáció elbírálásának ideje 30 munkanap. A Thule központ által megvizsgált reklamáció elfogadásáról, elutasításáról írásban értesítjük.

A termékek garanciális cserepontjára (ügyfélszolgálatunkra) történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

Amennyiben cégünk a megrendelést nem tudja teljesíteni cégünk 2-3 munkanapon belül levélben áll el az eladástól.

Elállás

A megrendelő a megrendelés elküldésével a termékre vonatkozó adatokat és cégünk szállítási feltételeit elfogadta, így létrejön a szerződés. A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk.

A megrendelő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül (az átvétel napja nem számít bele) indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, abban az esetben is, ha a megrendelt terméket már átvette, hivatkozással a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvényre. Az elállás szándékát írásban vagy a lap alján található Elállási szándéknyilatkozat kitöltésével és az info@csomagtartoonline.hu címre való visszaküldéssel, vagy egyértelműen megfogalmazott e-mail, levél, vagy fax formájában kell cégünk felé jelezni 14 napon belül. Cégünk ilyen esetben a vételárat a postaköltség, a szállítási költség kivételével a visszakapott termék kézhezvételétől számított 30 napon belül megrendelő részére a kívánt módon (átutalással, postai úton) visszafizetni köteles. A visszáruhoz szükséges egyéb költségeket (postaköltség, szállítási költség) megrendelő fizeti. Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási szándék beérezését minden esetben írásban igazoljuk vissza.

Amennyiben vevő eláll a szerződéstél, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az eladónak átadni.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton történő jelzés esetében a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Kérjük ilyen esetben ajánlott küldeményként adja fel a levelét. A terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk budapesti címére. Igény esetén a cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról,, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetnie.

Panasz, reklamáció és észrevétel

Panaszt, reklamációt és észrevételt az ugyfelszolgalat@csomagtartoonline.hu e-mail címen lehet tenni.

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óráig.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Egyéb

Sajnos a folyamatos ellenőrzés és tájékozódás ellenére is előfordul, hogy cégünk a megrendelést nem tudja teljesíteni. Ebben az esetben cégünk a megrendelőt a megrendelés kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül értesíteni köteles. Ez után a megrendelés semmisnek minősül, ezzel kapcsolatban semmilyen további kötelezettség nem állhat fenn. Cégünk ezen termékek rendelési státuszát adatbázisában korrigálja a további kellemetlenségek elkerülése végett.

A jelen Általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Csomagtartoonline.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Érvényes

2020. jan. 1-től visszavonásig

Használati utasítás Használati utasítás

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!