KÖNIG hólánc

konig-reflex-edge-holanc-banner-4
konig-holanc-banner-2
konig-holanc-banner-5

König Hóláncok

Profi hóláncok a világ vezető hóláncgyártójától! A König hóláncokban nem fogsz csalódni, lehetővé teszik számodra a biztonságos utazást a havas utakon is. A König több mint 50 éves története során különféle rögzítési rendszereket fejlesztett ki, amelyek a jármű műszaki követelményei, a rögzítés gyorsasága és kényelme tekintetében különböző igényeket elégítenek ki.

Hólánc illesztés

Hólánc választáskor/vásárláskor kérlek add meg az autó típusát, évjáratát és a gumi méretét, hogy mindenképpen a megfelelő KÖNIG hólánc kerüljön a gépjárműre!

Személyautó
hóláncok
Személyautó hóláncok
Személyautókra tervezett hóláncok
Megnézem
Crossover
hóláncok
Crossover hóláncok
Közepes súlyú és teljesítményű városi terepjárókra, Crossover-ekre tervezett hóláncok.
Megnézem
SUV
hóláncok
SUV hóláncok
Nagy súlyú erős terepjárókra, SUV-okra tervezett hóláncok közúti forgalomra.
Megnézem
PickUp
hóláncok
PickUp hóláncok
Kimondottan nagy terhelésre PickUp-okra tervezett hóláncok közúti forgalomra.
Megnézem
Haszongépjármű
hóláncok
Van Kisbusz Kisárúszállító hóláncok
Kisbuszok, kisteherautók, árúszállítók, VAN-okra tervezett hóláncok.
Megnézem
Hólánc Kiegészítők
kiegészítők
Holánc adpterek felnivédők
Alu felni védők, speciális adapterek, csavarkészletek König hóláncokhoz.
Megnézem

A rögzítési rendszerek tekintetében a König 3 különböző megoldást kínál:

  • Külső rögzítési rendszer: a kerék külső oldaláról teszi lehetővé a felszerelést. A lánc már össze van szerelve, és nem igényel a hagyományos láncokra jellemző horgokat, hanem a jármű eredeti kerékanyájára van rögzítve. A felszerelést követően a lánc vezetés közben függetlenül helyezkedik el a gumiabroncs futófelületén. Az így felszerelhető termékek a K-Summit családba tartoznak, amely különböző típusú járművekhez különböző modelleket foglal magában: K-Summit személygépkocsikhoz, K-Summit XL SUV-okhoz és crossoverekhez, K-Summit XXL SUV-okhoz. , a K-Summit VAN haszongépjárművekhez és az új K-Summit MAX elektromos járművekhez vagy a nagyobb nyomatékkal és nagyobb tömeggel jellemezhető járművekhez.
  • Intuitív (vagy felülről lefelé irányuló) összeszerelési rendszer: lehetővé teszi az összeszerelést a lehető legtermészetesebb mozdulatokkal, a kerék tetejétől az alja felé haladva. A lánc már össze van szerelve, és nem igényel a hagyományos láncokra jellemző rögzítéseket. A külső szerelésű termékekhez hasonlóan a lánc futás közben automatikusan megfeszül és központosul. Ez a fajta szerelés jellemző az Easy-fit termékcsaládra (Easy-fit CU-9 személygépkocsikhoz és Easy-fit SUV SUV-okhoz) és a forradalmian új König Reflex Edge hóláncra, amelyet kifejezetten a szűk kerékjárati ívvel rendelkező autókhoz terveztek. A König Reflex Edge a legintuitívabb és leginnovatívabb termék a König teljes fogyasztói kínálatában, a legkönnyebben és leggyorsabban felszerelhető – csak néhány egyszerű lépés, és már indulhatsz is úticélod felé.
  • Hagyományos rögzítési rendszer: A lánc be-/kikapcsolási műveleteket igényel a kerék mögött is és kívülről is. Modelltől függően ezek a hóláncok automatikus vagy kézi feszítéssel rendelkezhetnek; ez utóbbi esetében összeszerelés után az autóval többször meg kell állni a lánc kézi újrafeszítéséhez. Az önfeszítő hóláncok kényelmes és praktikus példája a König CG-9, hasonlóan könnyen és gyorsan felszerelhető a König XG-12 Pro SUV-okhoz és a König XG Cross crossoverekhez. A kézi feszítős hóláncok közé tartozik a König K-Slim személygépkocsikhoz és a König XD-16 kisteherautókhoz és pick-upokhoz.

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!