ÚJDONSÁGOK

Kínálatunkat Turtle tetőcsomagtartókkal bővítettük

A Turtle kiváló minőségű tetőcsomagtartókat kínál, melyek tartós és funkcionális anyagokból készülnek. Legyen szó tetőkorlátos, tetősínes vagy fixpontos autóról. Könnyen felszerelhetőek, amivel időt takaríthatsz meg, és problémamentes élményt biztosítanak. TUV minősítéssel rendelkeznek és teljesítik a City crash szabványt.

Kialakításának köszönhetően csökkenti a légellenállást, megakadályozza a túlzott üzemanyag-fogyasztást, és sima, kényelmes vezetési élményt biztosít.

Jellemzői:

 • kiváló ár-érték arány
 • két színben kapható alumínium rudak
 • aerodinamikus kialakítás
 • zárható
 • maximális terhelhetőség
 • egyszerűen felszerelhető
 • T-csavar kompatibilis

ÚJ - Turtle tetőcsomagtartó:


Thule Motion 3 tetőboxcsalád

2024-ben megújult a legkedveltebb THULE Motion termékcsalád.
Továbbfejlesztett aerodinamikájával és szélesebb méretválasztékával, beleértve az új, alacsony profilú opciókat is, a Thule Motion 3 üzemanyag-hatékonyabb utazást tesz lehetővé a tárolókapacitás csökkenése nélkül.

Amikor a dizájn találkozik a funkcionalitással

Fedezd fel a modern dizájn és a praktikum ötvözetét a Thule Motion 3-mal. A legújabb tetőbox-kialakításunkat korszerűsítettük, hogy utazásod még jobb legyen, és a box még könnyebben használható legyen. A továbbfejlesztett funkciók, beleértve a reteszes zárszerkezetet és az egy kézzel is működtethető kétoldali nyitást, egyszerű használatot tesznek lehetővé a biztonság vagy a stílus feláldozása nélkül.

Kategóriájában vezető aerodinamika

A Thule Motion 3 nem csak a megjelenésről szól – a teljesítményre tervezték. Az aerodinamikára összpontosító tetőbox minimálisra csökkenti a légellenállást, így üzemanyag-takarékos utazást biztosít.

Tartozékok a magasabb élményért

Használd ki a Thule Motion 3 tetőboxok prémium tartozékait, mint például a táskákat, a belső borítást és az új belső világítást.

ÚJ - Thule Motion 3 tetőbox:


E-bikeokhoz tervezett Thule Epos vonóhorgos kerékpárszállító

Bizonyára nagyon sokan vártatok már olyan vonóhorogra szerelhető szállítót a Thulétól, amin elektromos kerékpárt, fatbike-ot vagy karbonvázas kerékpárt lehet kényelmesen és biztonságosan szállítani.
Örömmel jelentjük, hogy megérkezett ez az új megoldásokat alkalmazó kerékpárszállító.

Miért is olyan jó ez a termék?

Az innovatív teleszkópos kerékpárrögzítő rendszer miatt:

 • a rögzítőkart bármekkorára tudod állítani, dönteni, ahogyan a rögzítési pont adja magát. Így sokkal több lehetőséged van megfogatni a kerékpárt, mint a régebbi csipeszes megoldással.
 • az e-bike-okból nem kell kivenni az akkumulátort, mert a rögzítőpánt kellően hosszú, hogy átérje
 • karbonvázas kerékpár esetében a kereket is megfogathatod, így a váz biztosan nem sérül

A szállító összecsukható, kis helyen tárolható, a 3 kerékpáros változatára pedig még kerekek is kerültek, hogy könnyedén mozgathasd egyedül is. Természetesen az alapokat is tudja: zárható, dönthető, van hozzá rámpa is.

ÚJ - Thule Epos vonóhorgos kerékpárszállító:


Aerodinamikus Arcos vonóhorogra szerelhető box

Ha nem lehet tetőcsomagtartót szerelni autódra, vagy ha nem szeretnél semmit az autó tetején szállítani, vagy ott nem boxot vinnél (inkább kajakot, kenut), de szükséged van plusz helyre a csomagtéren kívül, akkor az Arcos csomagszállító doboz egy jó opció lehet számodra.

Két méretben kapható: 400 l-es és 300 l-es változatban

Elektromos autók számára ideális választás, mert minimális mértékben befolyásolja csak a fogyasztást és ez ugye a hatótávolság miatt igen fontos tényező az elektromos autóknál.

Mit szállíthatsz benne? Igazából bármit, de akár:

 • sporttáskákat
 • kempingfelszerelést
 • horgászfelszerelést, ha 165cm-nél nem hosszabbak összehajtott állapotban a horgászbotjaid (csak az Arcos L)
 • Sí vagy Snowboard léceket ha nem hosszabbak 165-cm nél (csak az Arcos L)
 • babakocsi, ha az Arcos befogadó méreteire összehajtható

ÚJ - Thule Arcos vonóhorogra szerelhető box:Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!