Gyerekhordozó, babakocsi

Thule_Sapling_banner_1
Thule_glide_banner_2

Thule Gyermekhordozók, babakocsik

A THULE gyermekhordózókkal legyen szó akár futásról, túrázásról vagy csak egy sétáról a parkban mindig biztos lehetsz abban, hogy gyermeked a legnagyobb biztonságban van. A babakocsik, a futó-, vagy multifunkciós babakocsik és gyerekhordozó hátizsákok használatával éld aktívan az életedet gyermekeddel együtt.

Multifunkciós
babakocsik
Multifunkciós babakocsik
Speciális babakocsik, átalakíthatóak kerékpáros utánfutóvá, futó babakocsivá, akár sítalpakat is szerelhetsz rá, de normál 4 kerekes babakocsiként is használható. Speciális lengéscsillapítókkal és egyéb kiegészítőkkel.
Kerékpáros
gyerekülések
Kerékpáros gyerekülések
Óriási választékban kínál a Thule kerékpáros gyereküléseket. Akár a kerékpár hátuljára a csomagtartóra, akár a vázra rögzíthető gyerekülésbe, vagy előre magad elé szeretnéd ültetni a gyermeket.
Gyermekhordozó
hátizsákok
Gyermekhordozó hátizsákok
A speciális ultra könnyű háti gyerekhordozókat sok hasznos rekesszel látták el, hogy a kis gyermekekkel kényelmesen komolyabb gyalogtúrára is elindulhass olyan terepen, ahol a babakocsikkal nem lehet közlekedni.
Gyermekhordozó
kiegészítők
Gyermekhordozó kiegészítők
A Thule rengeteg opcionális kiegészítőt fejlesztett a sokoldalú és kényelmes használhatóság érdekében.
Babakocsik
Babakocsik
A Thule babakocsik variálhatósága egyedülállóan kimagaslik a konkurens magas minőségű babakocsik közül. Legyen szó ikerbabakocsivá alakíthatóság, vagy különböző korú gyermekek szállításáról. A Thule szakemberei strapabíróra és nagyon praktikusra tervezték.
Sport
babakocsik
Sport babakocsik
Ultra könnyű futó, kocogó babakocsik, hogy aktívan éld az életed gyermekeddel együtt. A Thule babakocsikat akár a mindennapi életben is tökéletesen használhatod első fixálható bolygókereke miatt.

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!