Kerékpárszállító

thule wanderway kerekpartarto hatso banner1
thule velospace vonohorgos kerekparszallito banner2
thule upride kerekparszallito tetore banner2
thule epos kerekparszallito banner5

Thule kerékpárszállító

Ha szabad akarsz lenni, felfedezni az ismeretlent, és távoli utakon biciklizni, akkor kerékpárszállítóra van szükséged, hogy eljusson oda. A Thule kerékpártartói kiválóan alkalmasak mindenféle kerékpár és e-bike szállítására biztonságosan és stílusosan. Tudjuk, hogy mindenkinek egyediek az igényei, és hogy a különböző kerékpárstílusok és autómodellek eltérő kerékpártartó-megoldásokat igényelnek. Ha elbizonytalanodtál, vagy tanácsra van szükséged keress bennünket bizalommal, segítünk a választásban legyen szó tetőre-, hátsó ajtóra- vagy vonóhorogra szerelhető tartóról.

Kerékpárszállítók
tetőre
Thule tetőre szerelhető kerékpárszállító
Az autó tetejére, a csomagtartó keresztrudakra rögzítheted a kerékpárszállítót. A keresztrudak külön megvásárolhatóak. Egy tartó egy kerékpár rögzítésére alkalmas. A keresztrudakra a rúd hosszától függően több kerékpárszállító is felszerelhető.
Megnézem
Kerékpárszállítók
vonóhorogra
Thule vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállító
A vonóhoroggal rendelkező autók tulajdonosai könnyű helyzetben vannak, mert számukra egyértelmű a döntés: A legideálisabb megoldás kerékpárok szállítására a vonóhorogra szerelhető tartók használata.
Megnézem
Kerékpárszállítók
hatsó ajtóra
Thule hátsó ajtóra felszerelhető kerékpárszállító
Az autó hátsó csomagtér ajtajára erősítheted a kerékpárszállítót. Ezek a termékek autóspecifikusak. Nem minden autó hátsó ajtajára lehet kerékpárszállítót tenni. Az autó típusától függően 2, 3 vagy 4 kerékpár szállítása is lehetséges. Figyelem! - a rendszámot és hátsó világítást a legtöbb esetben a kerékpárok mögé kell helyezni.
Megnézem
Kerékpártartó kiegészítők
tetőre
Kiegészítők tetőre szerelhető kerékpárszállítókhoz
Speciális kialakítású biciklidhez adaptereket szerezhetsz be a megfelelő rögzítés érdekében. Kerékpárodat extra védőkkel óvhatod szállítás közben.
Megnézem
Kerékpártartó kiegészítők
vonóhorogra
Tartozékok, kiegészítők vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállítókhoz
Bővítheted és kényelmi extrákkal szerelheted fel vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállítódat. Értékes kerékpárodat védőkkel óvhatod szállítás közben.
Megnézem
Kerékpártartó kiegészítők
hátsó ajtóra
Bővítők, tartozékok hátsó ajtóra szerelhető kerékpárszállítókhoz
Hasznos kellékek a kerékpárok megóvásához és a kerékpárszállító bővítéséhez. A biztonságos közlekedéshez kiegészítő lámpasor szükséges.
Megnézem


Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

Tel: +36 1 260 09 90,+36 70 338 3833


Áraink az áfát tartalmazzák!