Vásárlási feltételek


Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óráig

Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

A rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a korsárba.
2. A megrendelt termék melletti X-re kattintva törölheti a kosár tartalmát.
3. Amennyiben nem kíván több terméket vásárolni kattintson a Kasszához gombra
5. Jelentkezzen be email címével és jelszavával, vagy végezze el a Gyorsregisztrációt.
6. Válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot
7. Töltse ki a számlázási adatok űrlapot, amennyiben szükségesnek tartja
8. A megrendelés áttekintése lapon ellenőrizze a bevitt adatokat, majd az Elfogadom gombra kattintva küldje el rendelését
9. E-mailben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap
10. A beérkezett megrendelését minden esetben visszaigazoljuk.

 

Szállítási határidő

A szállítási határidő változó, általában 2-3 munkanap.

 

Fizetési módok

  • Utánvétel: Az árú ellenértéke a termék, vagy termékek Önök által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak fizetendő. A szállítás díjáról a megrendelés során ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk.
  • Előre utalás: A megrendelés során megadott bankszámlaszámunkra kell a rendelés pontos összegét elutalni. Miután bankszámlánkon az összeg megjelent, a termék kiszállítását megkezdjük, az Ön által megjelölt címre, vagy biztosítjuk a termék helyszíni átvételét.
  • Helyszínen (telephelyünkön), átvételkor fizetve:

Szállítás

A termékek szállítási díját a rendszer a megrendelés folyamán fel fogja tüntetni. A Szállítási díjak a következő táblázat szerint alakulnak:

 

0Ft - 30.000Ft 30.001Ft -tól
Budapest
1.500
Ingyenes
Vidék
1.500
Ingyenes

 

Kérjük minden esetben vizsgálja meg a csomagot a futártól való átvétel előtt. Amennyiben a csomag sérült vagy a csomagolás megnyomódott, elszakadt mindenféleképpen a futár előtt bontsa ki a csomagot és győződjön meg a megrendelt termék sérülésmentességéről (ezt a futárnak kötelessége megvárnia)

Abban az esetben, ha a megrendelt termék sérült, a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni és ne vegye át a csomagot!

Sérült-, törött termékkel kapcsolatos reklamációt utólagosan, jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Web áruházunk megrendeléseit megbízott futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti ídőszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, a helyszínen értesítőt hagy. Kérjük egyeztessen a futárral az átvételről.

Szolgáltatásaink

Helyszínen* történő átvétel esetén a megrendelt terméket díjmentesen összeszereljük, a gépkocsira felszereljük illetve bemutatjuk a használatát.
Amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe, abban az esetben a terméket szerelési útmutató alapján a vevőnek kell összeszerelnie. A vevő által helytelenül összeállított vagy esetlegesen átalakított termékek esetében a garanciális feltételek érvényüket vesztik.

*Helyszíni átvétel alatt cégünk telephelyét értjük, melynek címe 1139 Budapest, Röppenytű u. 53

Szerzői jog

A Csomagtartoonline weboldalon szereplő tartalmak (szövegek, ábrák, logók, termékképek felhasználása egyéb helyeken a Perfact-Pro Kft. előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos! A weboldalon található anyagok jogosulatlan használata vagy terjesztése sérti a szerzői jogi törvényeket, és polgárjogi, illetve büntetőjogi intézkedéseket von maga után.

 

www.CsomagtartoOnline.hu stábja

Vásárlási feltételek

 

1139 Budapest Röppentyu u. 53 Tel: +36 1 260 09 90


Áraink az áfát tartalmazzák!